Covid-19

I forbindelse med den pågående COVID-19 pandemien har vi i Eco Solutions AS også gjort nødvendige tilpasninger av arbeidshverdagen for å imøtekomme myndighetenes bestemmelser.
Situasjonen er fortsatt meget utfordrende og konsekvensene foreløpige ukjente. En stor andel av produkter som formidles i Norge har varekostnad i Euro. Flere produsenter og leverandører er i praksis i en force majeure situasjon og med dagens valutakurs blir ikke situasjonen noe bedre.

Den 1. April varslet vi om en mulig prisjustering gjeldende fra og med 1. Mai 2020. Foreløpig har vi ikke sett behovet for å gjennomføre denne justeringen da vår leveringskapasitet er, og har vært, svært god. Men skulle det bli nødvendig å justere prisene vil vi håndtere det direkte pr. ordre i dialog med deg som kunde.
Selv om samfunnet gradvis åpnes igjen, så vil effektene av situasjonen være med oss en god stund fremover. Euro kursen er fremdeles utfordrende og vil påvirke prisbildet hos alle leverandører i tiden fremover.
Med bakgrunn i dette varsler vi nå om en prisjustering gjeldende fra og med 1. Juli 2020. Nye betingelser kan fås ved å ta kontakt med din selger.

Eco Solutions har meget god leveringsevne fra egne lager, da vi har bygd opp et stort varelager.
Ved bestilling av varer kan disse hentes, kontaktfritt, på vårt lager på Tau og Tretten. Vi kan selvsagt også levere varer frem til ønsket adresse med våre speditør partnere.
Ta kontakt med oss så finner vi en løsning!

Vi følger situasjonen tett fremover og vil vurdere situasjonen når ny informasjon foreligger.

Vi er alltid tilgjengelig på telefon 907 15 522! Ønsker du et videomøte med oss, kan du booke tid på Facebook, eller ta kontakt med en av våre medarbeidere.

Ta avstandsvare på hverandre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email