ECO-sew trykkavløpsstasjon

Prinsippet med trykkavløp bygger på at hvert enkelt hus eller hytte har sin egen trykkavløpsstasjon, dit alt grå- og sortvann ledes. Dette males opp til en tyntflytende væske, og pumpes automatisk ut i ledningsnettet, som består av fleksible rør med små dimensjoner. Rørtraséene tilpasses stedets topografi, slik at terrenginngrepet blir minst mulig.

ECO-sew isolert trykkavløpsstasjon

Isolert og frostsikret trykkavløpsstasjon for helårsbruk. Det kompakte volumet gjør den plasseringsvennlig i sårbar natur. Stasjonen har et eget rom for alle elektriske koblinger. Den er tilpasset en enkelt bolig eller fritidsbolig.

ECO-sew trykkavløpsstasjon kan brukes med flere forskjellige pumper. Vi hjelper deg å velge den riktige, slik at driftssikkerheten blir optimal. Røropplegget er tilpasset isolerte rør med varmekabel, og gjør monteringen enkel og sikker. Stasjonen leveres med isolert, hengslet lokk, varmekabel for frostsikring og stengeventil for trykksiden.

Last ned produktark

ECO-sew Flygt DXG(M) 25-11
Vår minste pumpe, men som uten problemer håndterer alt avløp fra et hus eller en hytte.
Pumpen er en sentrifugal kvernpumpe på 1,1kW.

Den leveres komplett på fot, og med start/stopp-vippe og tilledning. Ventilsett leveres med  tilbakeslagsventil og anti-vakuumventil. Stengeventil er montert i kummen. Alarm for høyt nivå følger også med i leveransen.

ECO-sew Flygt MP 3069 HT
En kraftigere pumpe for større løftehøyder og lengre pumpeledninger. MP 3069 er en 1,7 eller 2,4 kW sentrifugal kvernpumpe for 230 eller 400V.

Pumpen leveres komplett på fot. Ventilsett leveres med tilbakeslagsventil og anti-vakuumventil. Stengeventil er montert i kummen. Pumpeautomatikken er tilpasset 1-fas eller 3-fas anlegg.

ECO-sew Flygt PC-Grinder
M 3068.175
Vår kraftigste pumpe for de virkelig store løftehøydene. PC-Grinder er 0,9kW eksenterskru kvernpumpe for 230 eller 400V. Pumpen leveres komplett på fot.

Ventilsett leveres med tilbakeslagsventil, sikkerhetsventil og anti-vakuumventil. Stengeventil er montert i kummen. Pumpeautomatikken er tilpasset 1-fas eller 3-fas anlegg.

Kontakt oss

Vi tilbyr det meste innen vann- og avløpssystemer. Kontakt oss så finner vi den beste løsningen som passer for deg. 

Be om tilbud