Proff

AGN Rør AS

“Ecoflex-røret fra Eco Solutions er nok den eneste løsningen som fungerer «rett-ut-av-boksen» når rørledningen skal ligge utildekt i kulda.”

Norover AS

“Ecoflex Supra er et produkt vi er veldig fornøyde med og som gir stabilitet og trygghet i vannforsyningen spesielt på vinterstid. Produktet er enkelt å montere og drifte og er kostnadseffektivt i prosjektene våre.”

Vestmar Rør AS

“Vi har ikke tall på hvor mange kilometer med EcoFlex rør vi har anlagt i årenes løp, men de vi vet er at produktet er veldig driftssikkert, samtidig som vi opplever at produktets oppbygging gir sluttkunden mest valuta for hver kilowatt time i form av minimalt med varmetap fra rørene og smarte styringssystemer.”

Hæhre Entreprenør AS

“Vi har brukt Ecoflex som tilførselsrør til vann i forbindelse med tunneldrift… God service og høy kvalitet på produktene gjør Eco Solutions til et selvsagt valg!”

Midt Norsk Rør

“Samarbeidet med Eco gjennom mange år, har en god kvalitet og forhandle Ecoflex som i mine øyne er det beste isolerte røret gjør at vi kan levere komplett. Kundeservicen er helt unik og vi spiller godt på lag.”

Liatoppen Panorama AS

“Vi på Liatoppen er svært godt fornøyd med servicen, samarbeidet og selve produktene som Eco-Solutions leverer. Vi håper på et fortsatt godt samarbeid i mange år til.”

Hardangervidda Hytteservice AS

“Vi har brukt Ecoflex isolerte rør både for hoved-/fellesledninger og stikkledninger for vann og trykkavløp. I de private trykkavløpsstasjonene brukes DXG(M) og PC-Grinder kvernpumper med tilhørende styring.”

Brødrene Ødegård Maskindrift AS

“Ecoflex er den ideelle løsningen for grunne grøfter der fleksibilitet og hensyn til natur teller – også er det fint med isolasjon slik at varmetapet blir så lavt som mulig. Eco Solutions er raske på å levere og bidrar positivt til utvikling av gode løsninger!”